Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Milan Đokić: Izuzetno važna poseta Briselu

Milan Đokić: Izuzetno važna poseta Briselu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštini Knjaževac ukazana je velika čast da se sa svojim vinarima predstavi u Briselu. Vina Vinarije ''Jović'' i ''Džervina'', probala je politička elita nezvaničnog glavnog grada Evropske unije. Uspostavijeni su kontakti sa važnim ljudima, od kojih se očekuje pomoć za našu opštinu, ne samo kada je u pitanju proizvodnja vina, kazao je za Knjaževacinfo predsednik opštine Milan Đokić.

Milan Đokić: Izuzetno važna poseta Briselu

Domaćin celog skupa bila je nemačka regija Baden Virtemberg, jedan od najjačih regiona Evrope i sveta, a predstavljena su, pored knjaževačkih, i vina negotinskog kraja, kaže Đokić.

''Veliku zahvalnost za organizaciju čitavog ovog događaja dugujemo našoj sugrađanki Gordani Popović, koja dugo radi u Briselu kao službenik austrijske države, a poreklom je iz naših krajeva – Knjaževca i Negotina. Na skupu je bila politička elita Brisela, koja je uživala u našim vinima. Imali smo priliku da našu opštinu predstavimo u jednom novom, lepom, afirmativnom svetlu. Upoznali smo se sa važnim ljudima, od kojih očekujemo pomoć za knjaževačku opštinu, ne samo za vinarstvo'', kazao je predsednik opštine.

Đokić je dodao da će knjaževačka opština nastaviti da podržava gajenje vinove loze i proizvodnju vina.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group