Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Novogodišnji koktel: 2017. je bila uspešna za Knjaževac

Novogodišnji koktel: 2017. je bila uspešna za Knjaževac

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić priredili su danas tradicionalni novogodišnji koktel za predstavnike javnog, društevnog i privrednog života u gradu.

Novogodišnji koktel: 2017. je bila uspešna za Knjaževac

Godina za nama bila je uspešna za Knjaževac, a svi zajedno učinićemo da 2018. bude još bolja, kazao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković.

''Nalazimo se na kraju 2017, koja je bila uspešna za Knjaževac. Nadamo se da će u 2018. rezultati opštinskog rukovodstva biti još bolji. Ima mnogo toga što treba uraditi i zajedno možemo da postignemo još bolje rezultate.''

Opština Knjaževac završava 2017. bez dinara zaduženja, sa gotovo u potpunosti realizovanim svim planiranim projektima, poručio je predsednik opštine Milan Đokić.

''Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da je veliki deo onoga što smo planirali prošle godine u ovo vreme i urađen i završen. Opština Knjaževac 2017. ostavlja bez ijednog dinara kreditnog zaduženja, potpuno poštujući finansijske obeveze prema svima, a realizujući sve planirane projekte.'' 

Novogodišnjem koktelu prisustvovali su odbornici opštinske skupštine, predstavnici političkih partija, civilnog društva, članovi Opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova, privrednici.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group