Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Poziv za učešće u projektu ''Podrška za budućnost''

Poziv za učešće u projektu ''Podrška za budućnost''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opština Knjaževac poziva sva zainteresovana lica da se prijave za zučešće u projeku ''Podrška za budućnost''. Projektom su obuhvaćeni mladi, uzrasta od 15 do 24 godine, koji žive u ruralnim sredinama, žene koje žive na selu i Romi.

Poziv za učešće u projektu ''Podrška za budućnost''

Projekat predviđa povećanje zapošljivosti ovih kategorija kroz podizanje njihovih znanja i veština putem neformalne edukacije, promociju socijalnog preduzetništva i ekonomske aktivnosti realizacijom obuka iz oblasti primarne i sekundarne poljoprivredne proizvodnje, socijalnog preduzetništva, zadrugarstva i seoskog turizma, kao i putem dodele bespovratnih sredstava za samozapošljavanje u oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje, sekundarne poljoprivredne proizvodnje, zadruga, socijalnih preduzeća  i seoskog turizma.

Zainteresovana lica mogu da se prijave za učešće u projektu svakog radnog dana od 07:00 - 15:00 časova, u kancelariji šefa Kabineta predsednika opštine Knjaževac, u zgradi opštine Knjaževac, Miloša Obilića br.1 Knjaževac, najkasnije do 31.01.2018. godine.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 733-119, ili na e-mejl: branislav.josifovic@knjazevac.rs

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group