Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Fluorescentni prsluci za veću bezbednost u saobraćaju

Fluorescentni prsluci za veću bezbednost u saobraćaju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković, pomoćnik predsednika Mišel Nikolić, te predstavnici Policijske stanice i Crvenog krsta uručili su deci u Predškolskoj ustanovi ''Bajka'' poklone u vidu slikovnica, priručnika za beznednost u saobraćaju i fluorescentnih zaštitnih prsluka.

Fluorescentni prsluci za veću bezbednost u saobraćaju

''Lokalna samouprva se trudi da da na što viši novo podigne bezbednost saobraćaja u opštini, a pogotovu u onom delu koji se odnosi na decu školskog i predškolskog uzrasta. Ove godine smo prvi put slikovnice, bukvare iz kojih mogu da saznaju o bezbednosti u saobraćaju i prsluke odlučili da podelimo deci predškoskog uzrasta. Bilo nam je zadovoljstvo da dečici uručimo poklone koji mogu da im budu ove velike koristi, da kroz igru dođu do osnovnih saznanja o bezbednosti u saobraćaju, '' kazao je Miodrag Ivković, predsednik SO Knjaževac.

Prsluci će omogućiti bezbednije kretanje dece, kažu u Predškolskoj ustanovi ''Bajka''.

''Učimo od malih nogu. Od momenta kada deca krenu iz zgrade vrtića u šetnju gradom, počinje i saobraćajno vaspitanje,'' naglašava Jasmina Krstić, pedagog Pu ''Bajka''.

Slične akcije, kada će ovakvim poklonima biti obradovani prvaci, opština Knjaževac organizovaće narednih dana i u osnovnim školama.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group