Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Za novi asfalt 13,5 miliona dinara

Za novi asfalt 13,5 miliona dinara

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Knjaževcu se privodi kraju asfaltiranje Keja Veljka Vlahovića i ulica Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i dela ulice 22. decembra. Ovaj važni posao realizovan je zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministrastva privrede i Evropske investicione banke.

Za novi asfalt 13,5 miliona dinara

Zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministarstva privrede i Evropske investicione banke, u Knjaževcu je potpuno novi izgled dobilo nekoliko gradskih ulica. Na zadovoljstvo Knjaževčana, posao je priveden kraju pre završetka građevinske sezone.

''Ovo je projekat u kome smo rekonstruisali Kej Veljka Vlahodvića, ulice Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i krak ulice 22. decembra. Prethodno, rekonstrisali smo vodovodnu mrežu u ovim ulicama. Projekat je vredan trinaest i po miliona dinara. Ove godine, zahvbaljujući Putevima Srbije, urađeno je više od 20 kilometara puta od Knjaževca do Kalne. U toku je rekonstrukcija Keja Dimitrija Tucovića. Koristimo poslednje lepe dane da infrastrukturne radove privedemo kraju,'' kazao je predsednik opštine Milan Đokić.

Projekat rekonstrukcije ulica, kao i nadzor nad radovima bili su povereni Preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju, a izvođač radova bilo je preduzeće Štrabag.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group