Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Većnici dali saglasnost na sistematizacije preduzeća i ustanova

Većnici dali saglasnost na sistematizacije preduzeća i ustanova

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Najveći deo današnje sednice Opštinskog veća bio je rezervisan za razmatranje i usvajanje pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova, odnosno radnih mesta u knjaževačkim javnim preduzećima i ustanovama. Većnici su usvojili i Izveštaj o izvršenju budžeta u prvih devet meseci ove godine i predlog konkursa za dodelu podsticajnih sredstava za novoformirana udruženja u oblasti poljoprivrede.

Većnici dali saglasnost na sistematizacije preduzeća i ustanova

 

Na početku današnje sednice usvojen je Izveštaj o radu Crvenog krsta Knjaževac za prethodnu godinu, a zatim su članovi Opštinskog veća usvojili i Izveštaj o izvršenju budžeta opštine za period januar – septembar 2017.

Najveći deo sednice bio je rezervisan za, praktično istovetnu temu u svim ovdašnjim javnim preduzećima i ustanovama. Većnici su usvojili, odnosno dali saglasnost na pravilnike o organizaciji i sitematizaciji poslova i radnih mesta u knjaževačkim javnim preduzećima i ustanovama. Usvojen je i predlog konkursa za dodelu podsticajnih sredstava za novoformirana udruženja u oblasti poljoprivrede, kao i konkursi za ostvarivanja naknade za smeštaj u domu učenika za ovdašnje i učenike iz drugih sredina.

Pored pomenutog, članovi opštinskog veća usvojili su zahteve mesnih zajednica – Kalne za dodelu lokala na korišćenje, Belog Potoka za pomoć u rešavanju problema vodosnabdevanja i Minićeva za deblokadu računa uz važnu napomenu da je na predlog Radeta Veljkovića usvojen i zaključak kojim se od Mesne zajednice Minićevo traži izveštaj o tome kako je došlo do štete koja je kasnije, preko sudskog postupka, bila povod za blokadu računa i ko je za to odgovoran.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group