Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Đokić: Potvrđujemo epitet najlepše srpske varoši

Đokić: Potvrđujemo epitet najlepše srpske varoši

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Radovi u okviru projekta uređenja integrisanog gradskog jezgra nastavljeni su uređenjem trga Dimitrija Tucovića. ''Cilj nam je da neprekidno potvrđujemo epitet najlepše varoši u Srbiji,'' kazao je predsednik opštine Knjažeac Milan Đokić.

Đokić: Potvrđujemo epitet najlepše srpske varoši

Jedan od centralnih gradskih trgova zadržaće i nakon rekonstrukcije svoje glavne karakteristeke, kaže predsednik opštine Milan Đokić.

''Nakon završetka ovog projekta, trg Dimitrija Tucovića sa ulicom do kamenog mosta izgledaće potpuno drugačije. Reč je o nastavku projekta uređenja integrisanog gradskog jezgra. Cilj nam je da Knjaževac neprekidno potvrđuje epitet najpše varoši u Srbiji, Podignuta je kamena kocka koja je bila denivelisana biće vraćena nakon rekonstrukcije javne rasvete i vodovodnog sistema'', kazao je Đokić.

Posao na uređenju Trga Dimitrija Tucovića dobilo preduzeće Spektar – invest iz Paraćina. Podizvođač je Javno komunalno preduzeće ''Standard'', a vrednost radova je nešto manje od 10 miliona dinara sa PDV.om. Plan je da naredne godine bude izgrađeni novi most kod Doma kulture i brana koja će podići nivo Timoka.

 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group