Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Stepenice do Katastra – i funkcionalne i lepe

Stepenice do Katastra – i funkcionalne i lepe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U društvu protojereja Siniše Đorđevića, predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je gradilište novog prilaza Katastru nepokretnosti i Policijskoj stanici.

Stepenice do Katastra – i funkcionalne i lepe

Izgradnja ovog, za građane veoma važnog stepeništa u završnoj je fazi, uverio se Đokić, najavljujući nove projekte kojima će ovaj prostor biti dodato oplemenjen.

''Veliki broj Knjaževčana prođe ovde u toku dana, a radi se o delu grada koji je bio potpuno zapušten, urastao u šiblje. Naša je želja da, izgradnjom ovog stepeništa, pružimo građanima mogućnost da do ovih važnih institucija dođu brže. Želimo da uredimo i pozicju paviljona, koji je bio mesto gde su se okupljale generacije Knjaževčana. Cilj nam je da sa Crkvenom opštinom u narednim godinama ponudimo da ktitorstvom, uz pomoć lokalne samouprave, napravimo ovde jednu malu crkvu, koja će se videti iz svih delova grada'', kazao je Đokić.

Izgradnja betonskih stepenica prema Katastru finansira se uz budžeta opštine. Vrednost radova je nešto preko milion i po dinara, a izvođač je preduzeće ''Grading.''

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group