Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Milan Đokić: Počinje program stručne prakse

Milan Đokić: Počinje program stručne prakse

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opština Knjaževac, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, počinje finansiranje stručne prakse za sve mlade ljude, koji su završili viskoke škole i fakultete, kazao je za Knjaževacinfo predsednik opštine Milan Đokič.

Milan Đokić: Počinje program stručne prakse

U Lokalnom akcionom planu zapošljavanja, koji opština Knjaževac radi sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, opredeljeno je sedam miliona dinara. Tim sredstvima finansiraće se stručna praksa za sve građane Knjaževca koji su završili visoke škole i fakultete, kaže predsednik opštine Milan Đokić.

''Smatramo da je to obaveza jedne lokalne samouprave, iako smo svesni da nećemo moći da ih sve zaposlimo trajno, da im makar pružimo šansu da odrade stručnu praksu. Stručna praksa će moći da bude realizovana u privatnom i javnom sektoru – u javnom sektoru samo iz oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite, dok će svi ostali moći da stručnu praksu obave u privatnom sektoru. Pozivam sve naše mlade sugrađane, koji su završili fakultete, visoke i više škole, a prijavljeni su na evidenciji NSZ, da se zainteresuju i da nađu firmu u kojoj će odraditi stručnu praksu. Koristim priliku da obavestim i sve zainteresovane poslodavce da je ovo sjajna prilika da bez ikakvih troškova dođu do mogućnosti za angažovanje mladih, školovanih, kvalitetnih ljudi, sa velikom nadom da će sutra neki od njih ostati u stalnom radnom odnosu'', kazao je Đokić.

Komentara (1 poslato)

avatar
MickJagger 21/06/2017 08:26:04
Бесплатна радна снага
Palac gore Palac dole
6
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group