Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Novi park kod Kule: Za zdravo sutra krenimo od sebe

Novi park kod Kule: Za zdravo sutra krenimo od sebe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Finansijsku podršku Evropske unije preduzeće Kran projekt zaslužilo je, pored ostalog i spremnošću da doprinese boljem životu u svome gradu. U saradnji sa udruženjem Zelena zona oni su odabrali da urede prostor oko Gurgusovačke kule i pretvore ga u dečje igralište.

Novi park kod Kule: Za zdravo sutra krenimo od sebe

''Važno je da je EU prepoznala ideju firme ''Kran Projekt'' i udruženja Zelena zona i podržala je. Evropska unija je ovoj firmi kupila CNC mašinu, a ona je lokalnoj zajednici donirala ovo igralište,'' kazao je Ivan Svetozarević iz ''Zelene zone''.

Evropska unija podržava ekonomski razvoj jugoistočne Srbije  sa ciljem otvaranja novih radnih mesta, kazao je u Knjaževcu Oskar Benedikt, vršilac dužnosti šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji.

''Mi smo u celom ovom regionu pomogli 17 različitih kompanija, malih i srednjih preduzeća u opremanju, a zamolili smo ih da, zauzvrat, oni nešto urade za zajednicu. Lokalna kompanija kojoj smo pomogli odlučila je da svojoj zajednici pruži ovo lepo igralište,'' naglasio je Benedikt.
 
Predsednik knjaževačke opštine Milan Đokić izrazio je zadovoljstvo što su najmlađi stanovnici Knjaževca dobili još jedno mesto za bezbednu igru.

''Angažovanjem lokalne samouprave ovaj prostor je oplemenjen, a zahvaljujući firmi Kran Projekt , podržanoj sredstvima EU, dobili smo ovo prelepo igralište na radost najmlađih koji žive u ovom delu grada,'' rekao je Đokić.

Komentara (1 poslato)

avatar
Jovan 28/06/2017 00:08:43
Trava izgorela, a drveće se osušilo!

Čik objavi ovaj komentar ako smeš!
Palac gore Palac dole
4
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group