Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Novogodišnji koktel: Narednu godinu posvećujemo deci i mladima

Novogodišnji koktel: Narednu godinu posvećujemo deci i mladima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić priredili su danas tradicionalni novogodišnji koktel za predstavnike javnog, društevnog i privrednog života u gradu. U narednoj godini radićemo timski i posvetiti se deci i mladima, poručeno je sa ovog skupa.

Novogodišnji koktel: Narednu godinu posvećujemo deci i mladima

Godina za nama bila je uspešna, ali očekujemo još bolju 2017. kazao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković.

''Od dana konstituisanja ovog saziva SO 18. juna, odbornici su doneli najvažnije akte koji se tiču funkcionisanja lokalne samouprave. Zahvaljuem svim odbornicima na besprekornom radu i trudu koji su uložili.''

Zadatak svih nas je da u Knjaževcu stvorimo još bolji ambijent, a to možemo ako radimo timski, poručio je predsednik opštine Milan Đokić. On je naglasio da će takva misija biti ostvarena onog trenutka kada mladi ne budu odlazili iz Knjaževca.

''Siguran sam da ćemo nastaviti da poboljšavamo ambijent kada je u pitanju život u Knjaževcu. Cilj nam je da 2017. posvetimo deci, da stvorimo uslove za život iste kaikvi su u većim gradovima. Ako ostavimo našu decu ovde, onda smo svi zajedno ispunili zadatak. Ukoliko mladi i dalje napuštaju Knjaževac, svaki smisao funkcionisanja grada biće izgubljen.''

Novogodišnjem koktelu prisustvovali su odbornici opštinske skupštine, predstavnici političkih partija, civilnog društva, članovi Opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova, privrednici.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group