Polazna | Vesti | Infrastruktura | Nastavljeno čišćenje ulica i puteva

Nastavljeno čišćenje ulica i puteva

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U skladu sa Planom zimske službe, juče je počelo, a danas nastavljeno čišćenje ulica u gradu i lokalnih puteva na teritoriji opštine.

Nastavljeno čišćenje ulica i puteva

Kako je saopšteno iz Javnog preduzeća Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju, u skladu sa Planom zimske službe, obavlja se čišćenje ulica u gradu i lokalnih puteva u opštini.

Juče su čišćene ulice u gradu - u Dubravi, na Boševu, Lastavičkom polju i Trgovištu. Čišćeni su lokalni putni pravci Rgošte - Podvis - Orešac - Miljkovac, putevi ka Grezni, Balanovcu, Vasilju, pravac Stara Kalna - Šesti Gabar - Stanjinac, deonice ka Ćuštici i Gabrovnici, Krenta - Mučibaba, Ponor - Žlne, Štitarac - Vidovac, lokalni putevi ka Ravni i Trnovcu, Drenovac - Koželj, Jakovac - Petruša i ulice u Minićevu. Na ulicama u gradu, na lokalnim putevima, kao i na usponima bačena je so i rizla.

Danas (30.12.) radovi na čišćenju su nastavljeni i, prema rasporedu iz Direkcije, u toku je čišćenje deonica Zorunovac - Banjski Orešac, Skrobnica - Šuman Topla, Pričevac - Dejanovac, put ka Zubetincu i Vlaškom Polju, Drečinovac - Stogazovac, Jelašnica - Radičevac, put za Glogovac, Svrljišku Toplu i Balanovac, putni pravac Knjaževac - Berčinovac - Lokva, Staro selo - Belbradič, Janja - Ravno Bučje, a na usponima na putu Podvis - Orešac - Miljkovac bačena je rizla.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group