Polazna | Vesti | Infrastruktura | Zimsko održavanje puteva – za sada bez većih problema

Zimsko održavanje puteva – za sada bez većih problema

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Radnici JKP ''Standard'' i odgovarajuća mehanizacija danas su angažovani na čišćenju puteva i ulica u gradu i u selima, kao i na posipanju soli na usponima, saopštilo je Preduzeće za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Zimsko održavanje puteva – za sada bez većih problema

Radilo se na putevima Rgošte – Podvis, Balanovac – Vasilj, Donja Kamenica – Ćuštica, u Gabrovnici, Staroj Kalni, selima Šestigabar, Stanjinac, Zubetinac, Vlaško Polje, na putevima Drečinovac – Stogazovac, Bulinovac - Vina – Slatina, Zorunovac - Banjski Orešac, Crvenje - Krenta – Mučibaba, Ponor – Žlne, Podvis - Orešac – Miljkovac, Glogovac - Svrljiška Topla – Božinovac, Gornje Zuniče – Berčinovac, Jakovac – Petruša, kao i u selima Donje Zuniče i Jelašnica.

Kolovozi su vlažni, usled niskih temperatura moguće je mestimično stvaranje leda, pa se vozačima savetuje maksimalan oprez.

Put do turističkog centra na Staroj planini je prohodan. Visina snega je preko pola metra, dok ga na stazama ima utabanog od 30 do 40 centimetara. U funkciji su sve skijaške staze sa pratećim vučnim instalacijama.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group