Polazna | Vesti | Hronika | Prema pisanju ''Blica'': Roditelji osumnjičeni za smrt tromesečne bebe

Prema pisanju ''Blica'': Roditelji osumnjičeni za smrt tromesečne bebe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, prenosi ''Blic'' na svom portalu.

Prema pisanju ''Blica'': Roditelji osumnjičeni za smrt tromesečne bebe

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi ''Blic'', roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova beba odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

'' Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dece, kazala je za ''Blic''  Snežana Nikolić, direktorica knjaževačkog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdavstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad, piše danas ovaj dnevni list.

Potvrdu ovih informacija Knjaževacinfo do ovog trenutka nije uspeo da dobije od portparola Policijske uprave u Zaječaru.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group