Polazna | Vesti | Hronika | Policija zaplenila heroin i marihuanu

Policija zaplenila heroin i marihuanu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u odvojenim akcijama, pronašli su više od 470 grama heroina i više od 160 grama marihuane i uhapsili dve osobe.

Policija zaplenila heroin i marihuanu

U  Knjaževcu, prilikom kontrole automobila, u jakni suvozača M. P. (1991) pronađeno je oko 50 grama marihuane.

U Zaječaru, policija je zatekla N. Đ. (1975) u blizini njegove kuće kada je zakopao heroin, oko 110 grama marihuane i vagicu za za precizno merenje.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužioca njima je određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 

Komentara (2 poslato)

avatar
Marko 22/11/2016 16:32:08
Red bi bio obeležiti sva parking mesta na parkinzima oko Bolnice i Doma zdravlja, baš kao što su obeležena na parkingu iza Crvenog krsta.Ovako mnogi vozači zauzimaju i dva parkig mesta.Tako da su ostali vozači usled nemogućnosti da parkiraju svoja vozila na parkingu primorani da ih parkiraju na zelenim povešinama i trotoarima, pa čak i na sred ulice Četvrti juli.
Palac gore Palac dole
17
avatar
Vesna 18/11/2016 13:06:48
Da li saobraćajna policija ima nameru da zabrani parkiranje teških kamiona i šlepera na parkinzima i ulicama oko Doma zdravlja? Ne može se nesmetano prolaziti od njih u uskim uličicama, niti se može parkirati putničo vozilo na parkingu jer šleper na sred parkinga poprčno parkiran zauzme deset parkin mesta.
Palac gore Palac dole
41
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group