Polazna | Vesti | Ekologija | OŠ Dubrava u akciji "Sat za našu planetu"

OŠ Dubrava u akciji "Sat za našu planetu"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predavanjem o klimatskim promenama i energetskoj efikasnosti, učenici Osnovne škole Dubrava pozvani su da se uključe u večerašnju akciju "Sat za našu planetu".

OŠ Dubrava u akciji "Sat za našu planetu"

U organizaciji Centra za održivu budućnost "Zelena zona", za učenike Osnovne škole Dubrava u petak je održano predavanje o klimatskim promenama i energetskoj efikasnosti, čime su pozvani da se večeras priključe akciji "Sat za našu planetu".

"Ovo je jedna od aktivnosti u našoj školi koja ima za cilj razvijanje ekološke svesti i ekološke kulture. "Sat za našu planetu" je način da se skrene pažnja na preveliki uticaj čoveka na prirodu, kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu, pa ako smo složni u trošenju, možemo biti složni i u štednji i čuvanju", rekao je Aleksandar Trandafilović, učenik VII1 razreda.

U holu škole priređena je mala izložba likovnih radova učenika na temu ekologije i uštede energije, a za razliku od svojih drugova, Andrea Jelenković, učenica II1 razreda, tu temu, umesto crtežom, obradila je pesmom.

Po završetku predavanja, učenici Osnovne škole Dubrava obišli su svoje komšije, podelili im flajere i pozvali ih da se večeras u 20,30, na platou Doma kulture, pridruže akciji "Sat za našu planetu".

Komentara (2 poslato)

avatar
30/03/2015 08:45:28
Lep primer odgovornih i nadležnih deci :(
Uzalud škola vaspitava, dok oni koji treba ništa ne shvataju.
Palac gore Palac dole
5
avatar
28/03/2015 22:10:57
Нажалост у нашем граду се у заказано време није угасила улична расвета. Зашто? Чији је то немар и неодговорност?
Palac gore Palac dole
14
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group