Polazna | Vesti | Ekologija | Produženo glasanje za najefektniji predmet od otpada

Produženo glasanje za najefektniji predmet od otpada

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Zbog velikog interesovanja građana, glasanje za najefektniji predmet od otpada produženo je do ponedeljka 15. oktobra.

Glasanje se vrši putem sajta Zelene liste Srbije (www.oplanetise.com) a među 12 gradova učesnika nalazi se i Knjaževac koji je konkurisao sa reciklažnom učionicom u dvorištu Gimnazije Knjaževac.
Prema dosadašnjim rezultatima, najveći broj poena osvojili su učenici OŠ Duško Radović iz Bora za lampu od konzervi, flaša i starih diskova - 72687 glasova, dok reciklažna učionica Gimnazije Knjaževac trenutno ima 283 glasa.
Konačnu odluku o pobednicima konkursa za najefektniji predmet od otpada izrađen u okviru akcije OPLANETI SE! OŽIVI OTPAD doneće stručni žiri koji će, uvažavajući rezultate online glasanja, u obzir uzeti korisnost izrađenog predmeta za građane i zajednicu, kao i estetski izgled predmeta. Proglašenje pobednika i dodela nagrada za najefektnije mobilijare i predmete od otpada, biće organizovana početkom novembra u Beogradu.
Akciju su pokrenuli BCIF i Zelena lista Srbije u saradnji sa Telenor fondacijom i Ambasadom Kraljevine Holandije u okviru kampanje Oplaneti se! Recikliraj. Telenor fondacija obezbedila je vredne nagrade za pobednike, u vidu Telenor Internet kutka za škole. BCIF će dodeliti specijalnu nagradu za najefektniji predmet od otpada za pobednike u kategoriji vrtića.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group