Polazna | Vesti | Društvo | MOL Srbija: Pošaljite crtež i osvojite auto – sedište za decu

MOL Srbija: Pošaljite crtež i osvojite auto – sedište za decu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

MOL Srbija, u saradnji Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizuje konkurs pod nazivom „Igra je za decu, dečji život nije igra“, kao nastavak istoimene kampanje započete prošle godine.

MOL Srbija: Pošaljite crtež i osvojite auto – sedište za decu

Tokom ovog konkursa, roditelji koji objave crtež svoje dece sa najzanimljivijim detaljem sa svog putovanja do 16. septembra, imaće priliku da osvoje jedno od tri auto-sedišta za decu od 9 do 36 kilograma.

Cilj ovog konkursa, kao i pomenute kampanje u kojoj roditelji na MOL servisnim stanicama besplatno mogu da provere da li su dobro postavili sedišta, jeste motivisanje roditelja da se posvete bezbednosti dece u saobraćaju i razumeju važnost upotrebe dečijih sedišta.

Kako bi učestvovali u ovogodišnjem konkursu, roditelji imaju zadatak da na svojim Facebook ili Instagram profilima podele crteže svoje dece koja su nacrtala najzanimljiviji detalj sa svog putovanja  uz korišćenje #decijizivotnijeigra, #molsrbija, #knjazevac, #njihovzivotjeunasimrukama, #sedisteipojassuobavezni heštagova.

Na konkurs se mogu prijaviti fizička lica starija od 18 godina sa prijavljenim prebivalištem u Knjaževcu.

Svi radovi čije objave predstavljaju rizik po bezbednosti ljudi, životinja i javne imovine će biti diskvalifikovani, a kriterijum za odabir pobednika je određen od strane diskrecione procene žirija, u kojoj je glavna stavka mera kojom je učesnik konkursa odgovorio na zadatu temu.

Organizator će nagradu dodeliti autorima tri najbolja rada, a kako bi nagrađeni učesnik primio svoju nagradu, potrebno je da pošalje poruke sa svojim podacima (Ime i prezime; adresa; kontakt telefon; e-mail adresa), u roku od 72 sata od proglašenja pobednika, putem IG ili FB na MOL Serbia na IG - mol_serbia; FB – mol.srbija. U slučaju da dobitnik ne dostavi tražene informacije u predviđenom roku, neće imati prava na osvojenu nagradu.

Na dan dodele sedišta nagrađenima predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja će proveravati sedišta i savetovati roditelje na temu bezbednosti dece u saobraćaju.
 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group