Polazna | Vesti | Društvo | Obeležen Dan MZ Podvis

Obeležen Dan MZ Podvis

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šesti avgust, Dan rudara, u nekada rudarskom Podvisu, obeležava se zabavnim i sportskim aktivnostima, kao Dan mesne zajednice.

Obeležen Dan MZ Podvis

Šesti avgust, Dan rudara, nekada rudarski Podvis, obeležava kao Dan mesne zajednice, a njegovi žitelji, mnogi rasuti po svetu, iskoriste priliku da se sretnu i evociraju uspomene na vreme kada je, po brojnosti i kvalitetu kultunog, sportskog i društvenog života, Podvisu mogao da pozavidi i sam Knjaževac. Takvog ga pamti i ovogodišnji kolačar Slavoljub Mihajlović.
 
Čestitajući praznik, Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika Opštine, kazao je da će lokalna samouprava nastaviti da podržava svaku dobru ideju koja dolazi iz ovog sela.
 
Slaviša Milosavljević, predsednik Saveta mesne zajednice, bio bi srećniji da se u akcije koje se pokreću, uključuje veći broj mladih.

Po tradiciji, presečen je slavski kolač, a u kulturno – umetničkom programu, realizovanom uz podršku Udružnja ''Izvor'' i Doma kulture, učestvovali su Škola folkora, vokalni i instrumentalni solisti i narodni pesnik Slađan Ilić.
Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group