Polazna | Vesti | Društvo | Knjaževački radio Sirena dodelio Đaniju priznanje za najslušanijeg izvođača 

Knjaževački radio Sirena dodelio Đaniju priznanje za najslušanijeg izvođača 

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Radiša Trajković Đani održao je spektakularni koncert u Štark areni, okupivši oko 20.000 ljudi, a ekipa radija Sirena iz Knjaževca imala je čast da Đaniju dodeli priznanje za najslušanijeg izvođača na folk kanalu.

Knjaževački radio Sirena dodelio Đaniju priznanje za najslušanijeg izvođača 

Đani je ispunio je sva očekivanja i priredio najveću osmomartovsku žurku u istoriji. Folk zvezda je uz ovacije dočekan u najvećoj dvorani na Balkanu zapevavši pesmu „Nema me“ uz pratnju harmonikaša Endžija Mavrića i orkestra, podigavši već od prvih taktova publiku na noge i trenutno dovevši atmosferu do usijanja. Folk pevaču podršku su pružali članovi porodice, kao i organizatori koncerta “Kamarad produkcija” i “ Princip group”  koji su organizaciono i produkciono pomerili granice na ovim prostorima.

Svoj doprinos koncertu dali su i Peđa Medenica, Andreana Čekić, Emir Đulović, Seka Aleksić i Jana Todorović, koji su bili Đanijevi gosti.

Ekipa radija Sirene imala je čast da Đaniju dodeli priznanje za najslušanijeg izvođača na folk kanalu. Priznanje knjazevačkog radija Sirene za najslušanijeg izvođača Đani je prihvatio sa oduševljenjem i uz reči:

,, Hvala braćo moja, ja sam srećan. Ovo je moj uspeh, kad te ljudi vole i slušaju, nema veće sreće. Hvala radiju Sirena, da ste živi i zdravi!“

I produkcija radija Sirene se zahvaljuje Đaniju na fenomenalnom koncertu i hitovima koje godinama niže, kao i menadžeru Goranu Jovanoviću na celokupnoj organizaciji, saopšteno je iz ovog radija, koji se posebno zahvalio opštini Knjaževac i vinariji Jović.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group