Polazna | Vesti | Društvo | Tekijanka za najmlađe: Deda Mraz i pokloni za dobru decu

Tekijanka za najmlađe: Deda Mraz i pokloni za dobru decu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Kompanija Tekijanka obradovala je knjaževačku decu pozorišnom predstavom ''Potraga za Deda Mrazom'', slatkišima i balonima, sve u susret novogodišnjim praznicima. Knjaževac je bio prvi grad Timočke krajine u koji je svratio Tekijanka karavan.

Tekijanka za najmlađe: Deda Mraz i pokloni za dobru decu

Deci, koja se najviše raduju praznicima, kompanija ''Tekijanka'' poklonila je pozorišnu predstavu ''U potrazi za Deda Mrazom''. Devojčice i dečaci iz Knjaževca prvi su ugostili najpoznatijeg deku na svetu i njegove pomoćnike, učestvujući svim srcem u novogodišnjoj čaroliji. Bilo je tu, naravno i slatkiša i balona, sve u duhu doba godine kada darujemo, ili budemo darivani.

''Ovo je prvi put da Tekijanka novogodišnji karavan boravi u Knjaževcu. Želja nam je da donesemo deo novogodišnje čarolije i u lepom raspoloženju dočekamo novogodišnje praznike'', kazala je Bobana Beatović, marketing menadžer Tekijanke.

Tekijanka karavan sa pozorišnom trupom i iznenađenjima za decu, nastavio je nakon Knjaževca put ka još pet opština Timočke krajine, u kojima uspešno posluje.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group