Polazna | Vesti | Društvo | Knjaževac u velikoj akciji za decu

Knjaževac u velikoj akciji za decu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U humanitarnoj akciji prikupljanja novca za završetak dečjeg hematološko - onkološkog odeljenja u Nišu, Knjaževčani mogu učestvovati slanjem SMS poruke na broj 1150. Zauzvrat, u poslastičari Casa dolce i u Rakia pabu mogu popoti kafu, ili čaj. Dovoljno je da poruku koju su poslali, pokažu konobaru.

Knjaževac u velikoj akciji za decu

Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR će organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40 gradova širom Srbije. U Knjaževcu, centralna manifestacija de biti organizovana na gradskom trgu pored Doma kulture od 12 do 14 časova.

Tačno u 13 časova bide pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.
U saradnji sa Ateljeom lepih umetnosti i Centrom za kreativni razvoj, na trgu će biti organizovane radionoce za decu "Ruke podrške" i "Čarobni štapić imam". Najmlađe očekuju i klovn i mađioničar, iscrtavanje lica, muzički program.

Kupovinom balona, narukvica, broševa, moći će da se donira novac i pomogne ostvarenju ovog humanog cilja i obezbeđenju boljih uslova za lečenje najranjivijih članova našeg društva.

''Nekad ne možeš da učiniš sve, ali možeš da učiniš nešto'', poručuju iz NURDOR-a.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group