Polazna | Vesti | Društvo | Poziv statistima za film ''Čarape kralja Petra''

Poziv statistima za film ''Čarape kralja Petra''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Producentska kuća Zillion iz Beograda vrši pripreme za snimanje domaćeg filma "Čarape kralja Petra" po istoimenom romanu Milovana Vitezovića. Film će biti sniman na Staroj planini od 15. do 30. marta. Kasting za zainteresovane statiste biće održan 17. i 18. februara u Domu kulture od 11:00 do 16:00 časova.

Poziv statistima za film ''Čarape kralja Petra''

Mogu se prijaviti svi zaintersovani muškarci, žene i deca od 5 do 70 godina starosti. Posao statista biće plaćen.  Zainteresovani mogu dobiti više informacija na mejl dudamarkovic@gmail.com, ili telefon 064 2366 444.
 
Film ''Čarape kralja Petra'' obrađuje povlačenje srpske vojske preko Albanije u toku Prvog svetskog rata, u kome je, nasuprot svenarodnoj tragediji epskih razmera, suprotstavljena lična tragedija kralja Petra Karađorđevića, koji golgotu preživljava putujući na seljačkim, volovskim zapregama, povlačeći se pred neprijateljem i ostavljajući svoju zemlju za sobom.

U centru priče je kralj Petar koji je prikazan kao čovek, prekaljeni vojnik, vladar vođen idejom da od Srbije stvori modernu parlamentarnu monarhiju. Glavnu ulogu, kralja Petra će igrati Lazar Ristovki, a u filmu će bito još oko 70 glumaca.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group