Polazna | Vesti | Društvo | Otvoren još jedan market ''Tekijanke''

Otvoren još jedan market ''Tekijanke''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Danas je otvoren još jedan objekat ''Tekijanke'' u Knjaževcu u ulici Cara Dušana 31. Povodom otvaranja nove prodavnice, ''Tekijanka'' je Osnovnoj školi ''Dimitrije Todorović Kaplar'' darivala interaktivnu tablu.

Otvoren još jedan market ''Tekijanke''

Kompanja ''Tekijanka'' otvorila je i drugi market u Knjaževcu u ulici Cara Dušana 31. Otvaranje su i ovoga puta pratila iznenađenja za potrošače i najmlađe stanovnike Knjaževca. Tekijanka je Osnovnoj školi ''Dimitrije Todorović Kaplar'' darivala interaktivnu tablu. 

''Za kupce smo pripremili zaista sjajne akcije, što za penzionere, što za korisnike korisnike kartica. Puno proizvoda može da se nađe na sniženju. Korisnici ''Tekijankinih'' kartica do kraja novembra imaju 10 odsto popusta na svaku kupovinu. Popust ne važi za proizvode koji su već na akciji. Odlučili smo da ovoga puta doniramo interaktivnu tablu najstarijoj i najvećoj školi u Knjaževcu'', kazala je Danijela Ceranović.

Sa prigodnim poklonima, u duhu dobrih komšijskih odnosa, zakucali su i na vrata stanara zgrade u čijem prizemlju se nalazi prodavnica.
 
Pristupačne cene, širok asortiman robe i ljubazno osoblje, ono je što kupci smatraju prednošću Tekijanke.
 
Zadovoljna svojim poslovanjem u Knjaževcu, porodična kompanija ''Tekijanka'' širi se u ostalim krajevima Timočke krajine. Predstoji otvaranje novih objekata u Zaječaru i Zlotu.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group