Polazna | Vesti | Društvo | U Knjaževcu počela sa radom ''Tekijanka''

U Knjaževcu počela sa radom ''Tekijanka''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Danas je svoja vrata potrošačima otvorila kompanija ''Tekijanka'', trgovinski lanac iz Kladova. Nakon osvećenja objekta, vrpcu su presekli vlasnik Živojin Bolbotinović i predsednik opštine Milan Đokić.

U Knjaževcu počela sa radom ''Tekijanka''

Tekijanka postoji 28 godina u pet opština Timočke krajine. U Knjaževcu će  zaposliti 36 radnika, kazao je Željko Bolbotinović, jedan od članova porodice.

''Ovo je ''Tekijankin'' prvi objekat u Knjaževcu. Sa ponosom mogu da kažem da je ovo najlepši obkekat. Hteli smo da pokažemo da Knjaževac zaslužuje da ima najlepši objekat. Hoćemo da se ovde pokažemo i dokažemo. Dolazak ''Tekijanke'', verujemo, iniciraće još bolju utakmicu između nas i naših konkurenata. Mi smo mala, domaća, humana, skromna porodična firma, poznata po upornosti, strpljenju i odgovornosti, koja se zalaže za očuvanje porodičnih vrednosti i tradicije. Volimo da funkcionišemo u dugoročnim okvirima. Odluke donosimo uokvirene dugoročnim kontekstom.''

Porodični biznis može da funkcioniše u Srbiji, a ''Tekijanka'' je pravi primer za to, istakao je prvi čovek knjaževačke opštine.

''Svuda u svetu ovakve firme su nosioci razvoja, privrede i ekonomske održivosti. Nadam se da ćete ovde poslovati dobro, a siguran sam da ćemo mi, kao i uvek, biti dobri domaćini. U timu koji za Timočku krajinu treba da pobeđuje narednih godina, kompanija ''Tekijanka'' igra na poziciji centarfora i treba još mnogo golova da da za za Timočku krajinu i za Knjaževac.''

Otvaranje savremeno opremljenog marketa u samom srcu grada, sa velikim asortimanom robe široke potrošnje, pozdravio je i veliki broj Knjaževčana. Prvi utisci su pozitvni.

Brigu o zajednici u koju dolaze ''Tekijanka'' je pokazala i ovom prilikom. Svako novorođeno dete u Knjaževcu do  kraja  2017. godine dobiće paket Bebi kluba ove kompanije. Osnovnoj školi ''Vuk Karadžić'', koja osmog novembra obeležava Dan škole, darivan je lap top računar.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group