Polazna | Vesti | Društvo | MS udruženje: Kako reiki može da pomogne

MS udruženje: Kako reiki može da pomogne

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Udruženje obolelih od multiple skleroze organizovalo je za svoje članove predavanje o reiki metodi lečenja. Govorila je Danijela Nedeljković, reiki učitelj iz Holističkog info centra Agape.

MS udruženje: Kako reiki može da pomogne

Šta je reiki i kako može da nam pomogne da unapredimo svoje zdravlje i kvalitet života? Na ova pitanja odgovore je članovima MS udruženja ponudila reiki učitelj Danijela Nedeljković.

''To je duhovno – energetska metoda japanskog porekla. Priznata je od Ministarstva zdravlja 2009. godine. Može da se kaže da je metoda broj jedan u svetu za otklanjanje stresa. Otklanjanjem stresa, jačanjem imuniteta, poboljšanjem raspoloženja, poboljšavamo i kvalitet života''.

Predavanjem o reikiju nastavljamo svoju saradnju sa zajednicom, kazala je predsednica MS udruženja Ana Ranđelović.

''Nijedan problem ne možemo da rešimo sami. Za sve je potrebno više ljudi. Pred problemima ne možemo zatvarati oči. Sugrađani treba da nam pruže pomoć, ali i od nas može štošta da se vidi i nauči.

Osim o ovoj metodi lečenja, govorilo se i o tome kako joga i pilates mogu pozitivno uticati na obolele od multiple skleroze i olakšati im svakodnevni život.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group