Polazna | Vesti | Društvo | Izložba ''Tamo gde su prijatelji''

Izložba ''Tamo gde su prijatelji''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Centar za kreativni razvoj, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Knjaževac organizuje izložbu fotografija pod nazivom "Knjaževac - tamo gde su prijatelji". Izložba će biti otvorena 15. septembra na platou Doma kulture u 17:00 časova.

Izložba ''Tamo gde su prijatelji''

Izložba je internacionalnog karaktera, jer su autori prijatelji naših mladih volontera koje su upoznali na omladinskim razmenama, treninzima i seminarima...Sve fotografije povezuje natpis "Knjaževac - tamo gde su prijatelji", napisan na maternjem jeziku svakog autora.

Nakon izložbe, u saradnji sa Info tačkom Knjaževac mladima će biti predstavljeni aktuelni konkursi, seminari, treninzi i radionice koji za temu imaju smanjenje diskriminacije, toleranciju i interkulturalni dijalog, a kojima će mladi moći da se priključe. 

Projekat "Knjaževac - tamo gde su prijatelji" realizuje Centar za kreativni razvoj - Knjaževac uz podršku Centra lokalne demokratije LDA u okviru Regionalne platforme za učešće i dijalog mladih Balkana, a finansira Evropska unija kroz program Civil Society Facility Operating Grants to IPA CSO Association Support to regional thematic associations.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group