Polazna | Vesti | Društvo | Počela sa radom Kancelarija podrške

Počela sa radom Kancelarija podrške

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Udruženja građana Ženska incijativa i Neon otvorili su Kancelariju podrške, namenjenu građanima i građankama koji žele da pronađu najkraći put za ostvarenje svojih građanskih, socijalnih, radnih, ili drugih prava. Kancelarija se nalazi na Trgu oslobođenja 1 i radi svakog radnog dana.

Počela sa radom Kancelarija podrške

''U saradnji sa Udruženjem grđana Neon, napisali smo projekat ''Kancelarija podrške'', kako bismo pružili besplatnu pravnu pomoć žrtvama nasilja u porodici. Priča se proširila i sada to nisu samo žrtve nasilja. već svi građani i građanke koji imaju neki problem pravne prirode koji ne mogu da reše'', kaže Lidija Ivanović iz Ženske inicijative.

''Za ostvarivanje bilo kakvog prava, bilo ono građansko, socijalno, kako god...vama je neophodna interakcija sa državom, jedinicama lokalne samouprave, institucijama, ustanovama... Naš cilj je da nađemo najkraći put i najbolji način kako bi građani ostvarili svoja prava,'' ističe Ivan Milojić iz Udruženja Neon.

Radno vreme kancelarije je svakog dana od 18:00 do 20:00 časova u Kući partnerstva (Trg oslobođenje 1). Detaljnije informacije možete dobiti na telefon 731-609.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group