Polazna | Vesti | Društvo | Studijska poseta Gornjoj Austriji

Studijska poseta Gornjoj Austriji

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U sklopu projekta ''Transdanube.Pearls'', od trećeg do sedmog jula, za 40 učesnika, među kojima je bio i predstavnik RARIS-a, organizovano je studijsko putovanje u region Dunava u Gornjoj Austriji.

Studijska poseta Gornjoj Austriji

Na razvoju mreže destinacija, kako bi svojim posetiocima i stanovnicima omogućili da putuju i istražuju Dunav sredstvima održivog transporta, radi 15 organizacija iz devet zemalja.

Učesnici studijskog putovanja su biciklima prošli duž kružne dunavske biciklističke staze u Gornjoj Austriji i upoznali se sa kompletnom ponudom transportnog sistema na turi, uključujući vožnju feribotima i drvenim čamcima.

Sastavni deo putovanja bio je i sastanak partnera, tokom kojeg su učesnici analizirali predstojeće aktivnosri.  Ove godine, stručnjaci za održivi transport i turizam putovaće celim tokom Dunava koristeći isključivo sredstva održivog transporta. Putovanje će trajati 21 dan, a očekuju se dragocene informacije o turistički zanimljivim lokacijama, mogućnostima da se do njih stigne koristeći sredstva održivog transporta.

Projekat ''Transdanube.Pearls'', koji finansira Transnacionalni dunavski program, sa budžetom od oko 2,9 miliona evra, trajaće do juna 2019. godine. 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group