Polazna | Vesti | Društvo | RARIS: Okrugli sto o regionalnom brendu

RARIS: Okrugli sto o regionalnom brendu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije pokrenula je niz aktivnosti na uspostavljanju regionalnog brenda istočne Srbije kojim će biti označavani proizvodi i usluge sa ovog područja.

RARIS: Okrugli sto o regionalnom brendu

Tim povodom, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije u sredu, 11. januara, organizuje okrugli sto sa ciljem da se potencijalni korisnici regionalne oznake bliže upoznaju sa pojmom regionalnog brendiranja.

Na osnovu iskustava koja su imali regioni sa dužim vremenskim stažom u regionalnom brendiranju od uspostavljanja brenda, očekivanja su da region istočne Srbije u budućnosti postigne više pozitivnih efekata od brendiranja, kao što je diferenciranje proizovođača i pružalaca usluga iz istočne Srbije od proizovođača i pružalaca usluga konkurentskih regija, značajno veća vidljivost brendiranih proizovoda i usluga, bolja i kvalitetnija promocija proizvođača, benefit od publiciteta koji će sobom nositi regionalni brend, približavanje tržištu, rast tražnje za proizvodima i uslugama sa regiona, kao reakcija na globalizaciju proizvodnje i snabdevanja, ali i bolju saradnja sa velikim trgovinskim lancima i mogućnost prodaje kroz specijalizovane prodavnice, odnosno jasno obeležene sekcije u većim trgovinskim objektima.

Na okruglom stolu govoriće se o pojmu regionalnog brendiranja i značaju regionalnog brenda istočne Srbije, o iskustvu Hrvatske sa regionalnim brendiranjem, kao i o uslovima i kriterijumima koje će morati da ispune korisnici regionalnog brenda istočne Srbije.

Okrugli sto će biti održan u prostorijama RARIS-a, a početak je zakazan za 11 časova.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group