Polazna | Vesti | Društvo | Knjaževac otvorenog srca

Knjaževac otvorenog srca

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Udruženje privrednika opštine Knjaževac ogranizovalo je danas manifestaciju „Knjaževac otvorenog srca“.

Knjaževac otvorenog srca

Za mališane privrednici su pripremili paketiće i posluženje, a za one malo starije tu je bilo kuvano vino i grejana rakija. I pored dobre namere, nije bilo paketića za svu decu zbog bahatosti pojedinih roditelja.

Udruženje privrednika opštine Knjaževac iniciralo je organizaciju manifestacije “Knjaževac otvorenog srca”. Početak nove godine obeležen je danas na platou Doma kulture uz novogodišnje paketiće za najmlađe koji su obezbedili knjaževački privrednici, posluženje iz kuhinje Udruženja za negovanje tradicije Izvor, a za one starije tu je bilo kuvano vino i grejana rakija.

I pored dobre volje i uputstva koja su dobili oko podele, bahatost i nekultura pojedinih roditelja dovela je do haosa koji je vladao prilikom podele paketića deci. Pojedinci su se vraćali po nekoliko puta kako bi uzeli dva, tri ili više paketa, a u masi je bilo i imućnijih i takoreći uglednih porodica sa decom zbog kojih su možda oni siromašniji ostali bez novogodišnjeg paketića.

Komentara (6 poslato)

avatar
srđan 04/01/2017 16:53:13
Davno je rečeno:Ako hoćeš da vidiš kakav je čovek gledaj kako se ponaša kad se deli nešto besplatno.
Palac gore Palac dole
25
avatar
патриота 03/01/2017 19:35:31
Ја сам за,да се новац за прославу Српске православне нове године,преусмери за децу Књажевца,којима је новац хитно потребан за лечење. Будимо хумани у ова зла времена.
Palac gore Palac dole
13
avatar
Mirko 02/01/2017 20:04:19
Ta je jos jedan dokaz, da kultura ne stanuje kod svih Knjazevcanina. Takvi sramote ne samo sebe, nego i ceo grad.
Nova 2017. je dobro pocela. Svaka nam cast!
Palac gore Palac dole
14
avatar
Kromanjonac 02/01/2017 16:08:47
Dobra ideja koju pojedini roditelji nisu razumeli. S kojim pravom neki roditelj očekuje da neko mora njegovom detetu da pokloni paketić??? I umesto da se iskoristi novogodišnja atmosfera kao i lep dan za druženje dece i odraslih ispade sasvim drugačije. A upad u Dom kulture razjarenih roditelja je posebna priča. Zar na taj način učimo našu decu, zar će na taj način naša deca shvatiti šta je dobro,a šta loše??? U ime roditelja i 400 dece koja su dobila paketiće zahvaljujem se knjaževačkim privrednicima jer su oni ipak imali dobru zamisao. A do sledeće godine i do sledećeg "Otvorenog srca" učimo! Ali prevashodno roditelji neka uče!!! I neka roditelji shvate da se poklon dobija, a da se poklon ne traži i da ne postoji obaveza organizatora da svakom detetu pokloni paketić. Srećna i uspešna Nova 2017.godina svim knjaževčanima!
Palac gore Palac dole
6
avatar
Pomoćnik Božić Bate 01/01/2017 21:26:09
Tako je moralo da bude, kada Deda Mraz došao bez vila i vilenjaka.
Palac gore Palac dole
18
avatar
Dejan 01/01/2017 15:09:57
Ovaj komentar o bahatosti i nekulturi roditelja ne ide vam na čast. Znam da nećete da objavite ovaj komentar, kao što ne objavljujete ništa što je kritički orijentisano, ali sramota je da za lošu organizaciju optužujete građane. Sramota je i da vršite diskriminaciju. Ko ste vi da procenjujete ko je ugledan, ko bogat a ko siromašan? Ako su organizatori hteli da podele pakete samo siromašnima, onda se to ne radi na ulici. To što organizatori nisu znali šta rade, ne opravdava vas da budete toliko ljigavi. O novinarskoj časti i objektivnosti neću sad. To ste odavno zaboravili.
Palac gore Palac dole
5
ukupno: 6 | prikazano: 1 - 6

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group